Agnesdualko Home & Decor - Dualszky-Kovács Ágnes - DODO | Designban Otthon
Agnesdualko Home & Decor - Dualszky-Kovács Ágnes

Agnesdualko Home & Decor - Dualszky-Kovács Ágnes

Dualszky-Kovács Ágnes

Milyen szolgáltatásokkal tudod segíteni ügyfeleidet?

Milyen típusú projekteket vállalsz?

Területileg hol vállalsz projekteket?

Milyen árkategóriájú projekteken szoktál dolgozni?

Mi a tervezői filozófiád / mottód?

"An interior is the natural projection of the soul." Coco Chanelnek ezt a mondatát nagyon szeretem, az otthonunk megmutatja, hogy milyen a lelkivilágunk.

Mióta foglalkozol tervezéssel?

A lakberendező képzést 2017-ben fejeztem be, majd mellékállásban tervezőasszisztensként tevékenykedtem. A vállalkozásom 2020-tól főállás, ekkor hagytam ott a multis állásomat. A lakberendezés mindig is foglalkoztatott, az első emlékem, hogy lakberendező szeretnék lenni, általános iskolából való, amikor rajzórán a különböző lakberendezési stílusok feldolgozása volt a feladatunk magazinok segítségével.

Évente hány projektet fejezel be?

11-12 projektet szoktam befejezni évente.

Milyen veled a munka?

Amellett, hogy vannak pontok, amiket mindig követek a folyamatom során, igyekszem minél jobban személyre szabni a szolgáltatásom és keresem azokat a megoldásokat és eszközöket, amivel az ügyfelemnek többet tudok nyújtani, mint amire számított. Természetesen egy alapos igényfelméréssel indul a folyamat, majd a funkciók meghatározása után kezdem el felöltöztetni a tereket és megjeleníteni azt, ami a tervezés elején a moodboardokon is szerepelt. Látványterveket is készítek, az a tapasztalatom, hogy ez ma már szinte elengedhetetlen.

Mi a legnagyobb hozzáadott értéked egy projekt során?

Minden együttműködés során kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy a megbízó hogyan érzi magát a folyamatban, mi az, amivel szívesen foglalkozik személyesen és melyik az a része az átalakításnak/felújításnak, amit stresszként él meg. Arra törekszem, hogy minél több terhet vegyek le a válláról, sokat kommunikálunk, akár többször is visszatérünk egy adott kérdésre, hogy minden döntés után jó érzés maradjon benne.

Mi az, amire büszke vagy?

A 2020-as évben aktívan írtam szakmai cikkeket a blogomon (agnesdualko.blog.hu), ami rengeteg olvasóhoz elért. Ezek az írások úgy készültek, hogy összeállítottam egy kérdőívet az oldalam követőinek, hogy milyen problémákkal, dilemmákkal szembesülnek az otthonuk kialakításával kapcsolatban. A leglátogatottabb cikkem több, mint 20 000-en olvasták.

Keresés