IngatlanAngyal - Magyari Éva - DODO | Designban Otthon
IngatlanAngyal - Magyari Éva

IngatlanAngyal - Magyari Éva

Magyari Éva

Milyen típusú projekteket vállalsz?

Területileg hol vállalsz projekteket?

Milyen árkategóriájú projekteken szoktál dolgozni?

Mit érdemes tudni rólad?

Ingatlan eladási tanácsadó és home stager vagyok, tehát nem lakberendező. Közgazdász és coach diplomával, valamint ingatlanközvetítői végzettséggel is rendelkezem. Korábban multinacionális cégeknél dolgoztam vezetői pozíciókban. Aztán Dániába húzott a szívem. Az ott eltöltött idő meghatározó számomra. Ennek következtében skandináv mániás vagyok. Ingatlan eladási tanácsadóként ingatlan tulajdonosoknak segítek, hogy gyorsan és a lehető legmagasabb áron tudják eladni ingatlanukat. Igény szerint bérbeadásra is felkészítek ingatlanokat .A Magyar Home Staging Egyesület tagja vagyok.

Mi a tervezői filozófiád / mottód?

Az ingatlan felkészítésével párhuzamosan az eladóját is felkészítem az eladásra.

Mióta foglalkozol tervezéssel?

A home staginggel 2015-ben ismerkedtem meg. Saját ingatlanjaim eladásánál is sikeresen alkalmaztam. 2020 óta foglalkozom ingatlan eladási tanácsadással és ennek részeként home staginggel. IngatlanAngyalként tanácsadói és coach tudásomat, tapasztalatomat is hasznosítom ebben a munkámban, hiszen nemcsak az ingatlannal foglalkozom, hanem tulajdonosával, az emberrel is.

Évente hány projektet fejezel be?

3-4 projektet szoktam befejezni évente.

Milyen veled a munka?

A munkát konzultációval és az ingatlan alapos felmérésével kezdem, majd az ingatlan piaci pozícióját elemzem. Erre építve alakulnak a továbbiak, a költséghatékonyság szem előtt tartásával. Az ügyfél pénztárcájától és lehetőségeitől függően kialakul a koncepció. Minden ingatlan más, az emberek is sokfélék, és ennek megfelelően minden projekt más. Sokféle módon lehet segíteni az ügyfelet egy ingatlan eladás projektben vagy egy bérbeadási projektben. Számomra kulcsfontosságú a testreszabás. Tanácsadás, kivitelezés, ingatlanközvetítés - ahogy az ügyfél igényli. Mindehhez jön az ingatlan eladás projekt aspektusa is, amiben szintén segítek ügyfeleimnek, hogy átlássák az egész folyamatot.

Mi a legnagyobb hozzáadott értéked egy projekt során?

Egyrészt az, hogy közgazdászként különösen fontos számomra, hogy ügyfeleim számára a lehető leggazdaságosabb legyen a projekt. Másrészt az alaposságom és gondosságom a visszajelzések alapján kiemelkedő.

Mi az, amire büszke vagy?

Arra, hogy az ügyfeleim elégedettek a munkámmal.

Keresés