K.K.BELTÉR Stúdió - Kirják József - DODO | Designban Otthon
K.K.BELTÉR Stúdió - Kirják József

K.K.BELTÉR Stúdió - Kirják József

Kirják József

Milyen szolgáltatásokkal tudod segíteni ügyfeleidet?

Területileg hol vállalsz projekteket?

Milyen árkategóriájú projekteken szoktál dolgozni?

Mit érdemes tudni rólad?

Tervezőként és természetfotósként nagyon jól tudom ötvözni a két szenvedélyemet. Az általam tervezett belső terek mindig a megrendelő igényeit veszik alapul, melyhez szervesen kapcsolom az általam megkomponált hozzáadott értékeket. Ezáltal válik teljessé egy családi ház, lakás, iroda vagy kereskedelmi egység.

Mi a tervezői filozófiád / mottód?

GOMBHOZ A KABÁTOT elvet követem, miszerint egy szemet odavonzó és gyönyörködtető alkotás (fotó, műtárgy, giclée nyomat) köré alakítatom ki a megrendelő ízlésvilágának megfelelő belső tereket.

Mióta foglalkozol tervezéssel?

Több mint 25 éve vagyok a belsőépítészet porondján. Eleinte inkább csak az egyedi bútortervezésre fókuszáltam, de aztán rájöttem, hogy ha nem egy kézben van egy belső tér kialakítása, akkor egy szépen megkomponált belső, akár piaci kirakodófelületté tud válni. Ezért határoztam el, hogy csak olyan munkákhoz adom a nevemet, amelyeket a tervezéstől kezdve a komplett átadásig én menedzselek. Ezáltal letisztult egységet képeznek az általam átadott munkák.

Évente hány projektet fejezel be?

7-8 projektet szoktam befejezni évente.

Milyen veled a munka?

A mai követelmények tükrében, a megrendelői igények hatására a fit-out tervezés és kivitelezés az, amivel a legjobban át tudunk fogni egy belsőépítészeti munkát és „egy csokorban” át tudjuk adni a megrendelőinknek. Hogy mit takar mindez? A belső terek terveinek elkészítését követően, a projekt-management során beszervezzük az egyes szakági kivitelezőket és a szigorú ütemterv betartásával kivitelezzük mindazt, amit a tervek tartalmaznak. A tervezés, a betervezett anyagok beszerzése, a szakipari kivitelezések és mindezek minőségi felügyelete az alábbi munkanemekre vonatkoznak: padló-, fal- és mennyezet burkolatok, díszelemek, elektromos- és gépészeti elemek, világítótestek (egyedi és típus), belső felületképzések (falfestés, struktúr felületek, tapétázás), belsőépítészeti elemek, bútorok (egyedi és típus), lakástextília, dekorációk.

Mi a legnagyobb hozzáadott értéked egy projekt során?

Egy saját fotóm köré megkomponált belső tér szervesen tudja ötvözni a megrendelői igényeket és az én hozzáadott kreatív értékemet.

Keresés