Katusa Interior Design - Nagy Katalin Judit - DODO | Designban Otthon
Katusa Interior Design - Nagy Katalin Judit

Katusa Interior Design - Nagy Katalin Judit

Nagy Katalin Judit

Milyen szolgáltatásokkal tudod segíteni ügyfeleidet?

Milyen típusú projekteket vállalsz?

Területileg hol vállalsz projekteket?

Milyen árkategóriájú projekteken szoktál dolgozni?

Mit érdemes tudni rólad?

Nagy Katalin Judit vagyok, kisfiam születése előtt az egyik legnagyobb hazai turisztikai hírportál office managere voltam, majd megvalósítottam egy régi álmomat és lakberendező lettem. Fontos számomra a természetközeliség és a fenntarthatóság, ezért előszeretettel alkalmazom a biofil és az eco design eszközeit. Folyamatosan képzem magam és azokat a megoldásokat keresem, melyek fenntarthatóbbá teszik az otthonunk berendezését/felújítását, legyen szó akár falfesték, burkolat vagy bútorválasztásról. A végső cél az, hogy egy harmonikus tér szülessen, mely a lakók második bőreként funkcionál.

Mi a tervezői filozófiád / mottód?

A te otthonod, az én szaktudásom - küldetésem olyan harmonikus, személyre szabott terek létrehozása, melyekben jól érezheted magad.

Mióta foglalkozol tervezéssel?

Hivatalosan egy éve tervezek, a lakberendező képesítést ez év januárjában szereztem meg.

Évente hány projektet fejezel be?

Több, mint 12 projektet szoktam befejezni évente.

Milyen veled a munka?

Lakberendezési tanácsadást (akár online) és teljeskörű tervezést is vállalok. A tervek Archline XP programban készülnek, a dokumentáció egyes elemeit (pl. moodboardok, berendezési alaprajzok, álmennyezeti tervek, elektromos koncepciótervek, bútortervek, falnézetek, látványtervek, Excel bevásárlólista stb.) mindig a megbízók igényeihez igazítom. Szeretek részt venni a teljes átalakulási folyamatban, segítek az anyagválasztásban, ha igény van rá a beszerzésekben és ha kell, ott vagyok az egyes munkafázisok indításánál és befejezésénél is.

Mi a legnagyobb hozzáadott értéked egy projekt során?

Úgy érzem, hogy a munkám egyik legnagyobb értéke a térszervezés - ez egy jól működő otthon alapja, fontos, hogy a terek és a funkciók összhangban legyenek egymással és kielégítsék a lakók igényeit. Emellett természetesen fontos a harmónia is, melyet a színek, formák, minták és anyagminőségek összhangja teremt meg. Mindig az elsődleges célom megismerni a megbízóimat és a mindennapi életüket, hogy közösen tudjuk létrehozni azokat a tereket, amik igazán róluk szólnak és az otthonukká válnak. Eddigi tapasztalataimmal pedig igyekszem őket a helyes irányba terelni, megkímélve őket a esetleges tévutaktól, csalódásoktól. Mindemellett szívügyem a biofil design és a környezettudatosság, így munkám során mindenkit igyekszek kicsit ebbe az irányba terelni. Külön boldogság számomra, ha a megbízómnak is fontosak ezek az értékek és együtt meg tudjuk találni a legfenntarthatóbb megoldásokat egy felújítás vagy egy új otthon berendezése során is.

Mi az, amire büszke vagy?

Minden munkámra büszke vagyok, örülök, hogy segíthetek a megbízóim lakberendezési céljait megvalósítani. Ha ki kell emelnem valamit, akkor a Spektrum Home Magazin műsor jut eszembe, ahol kedvenc témámról, a természetközeli otthonokról beszéltem: https://www.youtube.com/watch?v=90HjH-x1XG4

Keresés