MinimalArt design - dr. Szabó Judit - DODO | Designban Otthon
MinimalArt design - dr. Szabó Judit

MinimalArt design - dr. Szabó Judit

Dr. Szabó Judit

Lakberendező

Ajánlatkérés emailben

Területileg hol vállalsz projekteket?

Milyen árkategóriájú projekteken szoktál dolgozni?

Mit érdemes tudni rólad?

Bár nagyon kedvelem a modern, funkcionalista irányzatot és a monokróm színvilágot, ellenpólusként szeretek erőteljes, tiszta színeket alkalmazni. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy más stílusoktól elzárkózom, de azt gondolom, hogy ez egy alap, amely nem csak megfelelő keretet biztosít, hanem jobban kiemeli az adott stílus jegyeit.

Mi a tervezői filozófiád / mottód?

„A kevesebb több”

Mióta foglalkozol tervezéssel?

2021. februárjában végeztem a Stílusház Kreatív Művészeti Magániskolában. Gazdasági és jogi végzettséggel rendelkezem, jelenleg is ezen a területen dolgozom, de mindenképpen szeretnék a lakberendezéssel foglalkozni, ami ma már számomra nem csak egy hobbi.

Évente hány projektet fejezel be?

1-2 projektet szoktam befejezni évente.

Milyen veled a munka?

Mint lakberendező, segítséget tudok nyújtani abban, hogy az ügyfél otthonában, irodájában, munkahelyén igazán jól érezze magát. Ennek feltétele, hogy elegendő információval rendelkezzem az elképzelésekről, igényekről, ami minden esetben egy szoros együttműködés eredménye.

Mi a legnagyobb hozzáadott értéked egy projekt során?

Annak ellenére, hogy nagyon célorientált vagyok, nagyon fontos számomra az érzelmi "ráhangolódás". A feladatok elvégzése során mindig maximális energiát fektetek be.

Mi az, amire büszke vagy?

A "XXI. századi lakásenteriőr Halasi Csipkével" pályázaton részt vettem, és az általam benyújtott pályaművet kiállították.

Keresés