Orosz Péter - DODO | Designban Otthon
Orosz Péter

Orosz Péter

Orosz Péter

Milyen árkategóriájú projekteken szoktál dolgozni?

Mit érdemes tudni rólad?

Rugalmas és maximálisan ügyfélközpontú vagyok. A szolgáltatásaimat rövid határidővel vállalom, ahol végig nagyon jó hangulatban telik a közös munka. Célom az, hogy együtt, karöltve tudjunk olyan új enteriőröket alkotni, amelyek az eredeti elképzeléseket tükrözik, élhetők és nagyon kellemesek.

Mi a tervezői filozófiád / mottód?

„Az otthonunk a belsőnk tükre” – ez a mottóm. Nemcsak a megjelenésre, a designra fókuszálok, hanem ergonómiai szempontokat is figyelembe veszek a lakberendezési tervezés, lakberendezési tanácsadás során.

Mióta foglalkozol tervezéssel?

2006 óta dolgozom a lakberendezés területén és segítem a hozzám fordulók álmainak és lakberendezési elképzeléseinek gyakorlati megvalósítását. Az alapoknál kezdtem, lakberendezési üzletben, majd a vezetői munkát követően ma már - lakberendezőként - csak a tervezéssel és tanácsadással foglalkozom. A foci mellett ez a második hobbim.

Évente hány projektet fejezel be?

Több, mint 12 projektet szoktam befejezni évente.

Milyen veled a munka?

Alaposan felmérem az ügyfél igényeit és azokhoz illő javaslatokat teszek. Olyan enteriőröket teremtünk közösen, amelyben jó lenni és az újjáalakított tér a megrendelő értékeit és ízlésvilágát maximálisan tükrözi.

Mi a legnagyobb hozzáadott értéked egy projekt során?

Naprakész vagyok a trendekkel, a bútorkínálattal és -kereslettel kapcsolatban és folyamatosan követem a fogyasztói igények és szokások alakulását. Minden stílushoz tervezek, így nagyon széles ügyfélkörnek tudok segíteni lakberendezési elképzelései kivitelezésében. A legapróbb részletre is ugyanolyan súly kerül.

Mi az, amire büszke vagy?

A megvalósult referenciamunkáim töltenek el büszkeséggel, mert számos családnak tudtam segíteni az új otthonuk kialakításában. Elégedettségüknek mindig nagyon örültem és örülök ma is.

Keresés