Zsaklin Interior Design - Szőke Zsaklin - DODO | Designban Otthon
Zsaklin Interior Design - Szőke Zsaklin

Zsaklin Interior Design - Szőke Zsaklin

Szőke Zsaklin

Milyen szolgáltatásokkal tudod segíteni ügyfeleidet?

Milyen árkategóriájú projekteken szoktál dolgozni?

Mi a tervezői filozófiád / mottód?

Tiszta szívvel megálmodni, józan ésszel megvalósítani! Funkcionalitás és design összhangja!

Mióta foglalkozol tervezéssel?

Közgazdász végzettséggel rendelkezem, mind az alap, mind a mesterképzést a lakberendezéstől teljesen elrugaszkodó területen végeztem, majd pénzügyi területen kezdtem el dolgozni. Emellett évek óta foglalkozom a lakberendezéssel, kezdetben ismeretségi körben vették igénybe a segítségemet, majd rádöbbentem, hogy ez az én utam, ez számomra a szerelemmunka, így hivatásszerűen 2021 év elején kezdtem meg pályafutásom és szívvel-lélekkel dolgozom.

Évente hány projektet fejezel be?

5-6 projektet szoktam befejezni évente.

Milyen veled a munka?

A közös munkát az igények felmérésével kezdem, ahol megismerem ügyfeleim kívánságait, szokásait. Ügyfeleim számára amellett, hogy különleges és ötletes design megoldásokat kínálok, rálelünk igazi egyéniségükre is, hiszen csak így válhat valóra az, amire valóban vágynak. A tervezéstől a kivitelezésben való segítségnyújtásig is terjedhet a munkám, az ügyfél igényeinek megfelelően.

Mi a legnagyobb hozzáadott értéked egy projekt során?

Az ügyfél egyéniségére való ráhangolódás ami az alapja a későbbi sikeres közös munkának. Ezenkívül olyan ötleket és javaslatokat kínálok számukra, ami nemcsak egyedi és különleges, de sok esetben költségkímélő. Mindemellett széles kapcsolatrendszerrel rendelkezem, így sok különböző lehetőséget tudok ügyfeleim számára nyújtani.

Keresés